Betaling for arbejde på Dagsværksdagen!

Lønnen for et arbejde på Dagsværkdagen er minimum 400 DKK for 5 timers arbejde, og kan kun indbetales elektronisk til Operation Dagsværk. 

Vi opfordrer arbejdsgivere til at betale direkte til Operation Dagsværk. Husk at det er vigtigt at huske at skrive elevens ID i beskeden på overførslen.

Der kan betales på følgende måder:

  • Mobilepay: 54345
  • Bankoverførsel: 8401-1056664 (Operation Dagsværks indsamlingskonto)
  • Elektronisk faktura (kun for virksomheder, organisationer, institutioner): send en mail til od@od.dk med elevens ID, samt institutionens/organisationens/virksomhedens navn, adresse, attention/kontaktperson, CVR.-nr og EAN-nr

Dagsværksgrupperne og Operation Dagsværks sekretariat tager ikke imod kontanter, så hvis du som elev har fået kontanter i hånden af din arbejdsgiver, kan du overføre dem til OD på mobilepay (54345) – husk at skrive dit ID i beskeden på overførslen. 

Er der behov for en kvittering? Dagsværkeren og arbejdsgiveren kan sammen udfylde vores arbejdskort – det er en tredelt kvittering: en til arbejdsgiveren, en til eleven, en til Dagsværksgruppen på elevens skole. Alle elever, der er tilmeldt Dagsværkdagen, får tilsendt en mail med arbejdskortet og deres ID, men I kan også finde arbejdskortet her: https://medlem.od.dk/arbejdskort.pdf