Kampagneweekend

På Operation Dagsværks Kampagneweekend mødes Dagsværksgrupper for at blive helt klar på at føre en fed kampagne på deres skoler op til Dagsværkdagen.

Kom og få viden, redskaber og inspiration til jeres arbejde og udveksl idéer og erfaringer med andre Dagsværksgrupper.

I løbet af Kampagneweekenden møder du årets projektpartner, Operation Dagsværks Kampagnefrivillige og en masse andre seje Dagsværkere fra hele landet. Sammen skal vi blive klogere på de problemstillinger, årets projekt berører, og på udviklingsarbejde og globale spørgsmål generelt. Vi skal også finde på sjove, engagerende og oplysende aktiviteter, I kan lave på jeres skole op til Dagsværkdagen. Og så skal vi hygge os, lære hinanden bedre at kende og have det sjovt sammen.

Vores Kampagneweekend er altid fuld af inspirerende inputs og spændende erfarings- og idéudveksling: Både gennem faciliterede oplæg og workshops, men også direkte mellem jer som Dagsværkere. Det er en weekend, hvor du kan møde ligesindende og hvor du under trygge og behagelige rammer kan lære meget mere om årets projekt, og dele dine erfaringer eller lære mere om at organisere, mobilisere og lave kampagnearbejde for en sag.

Til en Kampagneweekend vil der altid være følgende ting på programmet:

  • Workshops og oplæg fra årets projektpartner, OD’s Kampagnefrivillige og andre med relevante inputs til kampagnen
  • Fællesaktiviteter
  • Idé- og erfaringsudveksling mellem Dagsværksgrupper om organisering, aktiviteter og kampagnearbejde
  • Sammenhold, sjov og fællesskab

Kampagneweekend 2023

 

  • Tid: 23.-24. september 2023
  • Sted: Spejdercentret Port Arthur ved Tommerup på Fyn, Solevadvej 5, 5690 Tommerup.
  • Tilmeld dig her

 

I kan gratis deltage to fra jeres Dagsværksgruppe, men I er velkommen så mange I har lyst til, bare I husker at tilmelde jer. Det koster 250 kr pr. ekstra person, og I kan som regel få jeres uddannelsesinstitution til at betale for det.

Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på od@od.dk eller 33 11 45 40