Vær med i en Dagsværksgruppe

Dagsværksgrupperne er fundamentet i OD. Det er her du som elev kan arbejde for solidaritet med andre unge i verden og få indflydelse på OD’s arbejde.

Der findes Dagsværksgrupper på skoler i hele landet. Sammen skaber de opmærksomhed om årets projekt og Dagsværkdagen på deres skoler. De deltager i vores stormøde, hvor de sammen med andre Dagsværksgrupper tager beslutninger om OD’s arbejde, holdninger og prioriteringer. Og de er med til at tage det endelige valg om, hvilke udviklingsprojekter vi skal arbejde for på Dagsværkdagen.

Dagsværksgruppen er både en mulighed for at lave ting, du selv synes er hyggelige, sjove og spændende – og en mulighed for at bidrage til et godt socialt miljø på din skole. Dagsværksgrupper holder caféer og fester. De faciliterer debatter og quizzer. De maler bannere og tager til demonstrationer. De sælger kage, laver tøj- og plantebyttedage, mødes til krea- og brætspilshygge og deltager på morgensamlinger. Der findes ikke kun én måde at være Dagsværksgruppe på – det er jer, der bestemmer!

Hvis du har holdninger til globale spørgmål, vil arbejde for lige muligheder for unge i hele verden eller har gode idéer til fede og hyggelige aktiviteter på din skole – så skal du da være med i en Dagsværksgruppe!

Kontakt os på od@od.dk eller 33 11 45 40 så hjælper vi dig i gang.

Hvis du vil have inspiration til aktiviteter i din Dagsværksgruppe, så tjek Dagsværksgruppernes Ressourcemappe ud.