Skal du være vores praktikant i efteråret?

Vil du arbejde med unge og skabe globalt engagement?

Operation Dagsværk søger praktikanter, som vil være til at understøtte unges engagement i globale problemstillinger. Vi søger 2 praktikanter i efterårssemesteret 2023 – én med fokus på at arbejde med kampagnen og en med fokus på foreningen.

Operation Dagsværk er Danmarks globale elevbevægelse. Vi udvikler hvert år en oplysningskampagne, hvor vi engagerer elever på ungdomsuddannelser og efterskoler i globale problemstillinger, i år med Ungdommens Røde Kors og Dansk Røde Kors.

Operation Dagsværks sekretariat og organisation baserer sig på unge frivilliges arbejdskraft og engagement, hvilket sætter sit tydelige præg på ånden og stemningen i dagligdagen. Du kommer til at indgå i et mindre sekretariat, som består af nogle fastansatte medarbejdere, studenter og en gruppe kernefrivillige. Som praktikant indgår du i vores hverdag med egne ansvarsområder, såvel som du deltager i diverse ad-hoc opgaver. Da vi er et mindre sted med mange opgaver, forventer vi, at du arbejder selvstændigt, tager ansvar og ikke er bange for at kaste dig ud i nye ting. Til gengæld kan vi tilbyde stort ansvar og mulighed for at påvirke egne arbejdsopgaver – og garanti for, at du udvikler dine kompetencer.

Praktikant til kampagne

Her vil du komme til at indgå som en del af det team af ansatte og frivillige som arbejder med kampagnen. Du skal være med til at planlægge og afvikle arrangementer og være med til at sikre opbakning til årets Dagsværkdag.

Praktikant til forening

Her vil du komme til at få indblik i og erfaring med hvordan vi samarbejder med forskellige aktører, opstarter og sikrer nye tiltag samt deltager i forskellige events fra sekretariatet og bestyrelsens side.

Vi tilbyder dig:

  • En ulønnet praktik-stilling på 30-37 timer ugentligt (vi afstemmer ift. studieregler).
  • 5-6 måneders ansættelse fra primo august 2023 med gratis frokostordning.
  • Et sjovt og dynamisk arbejdsmiljø med engagerede kolleger og frivillige.
  • En hverdag med mange forskellige opgaver, hvor du indgår på lige vilkår med ansatte.
  • Faglig og personlig udvikling med mulighed for at præge egne opgaver og OD’s fremtid.
  • Fleksibel arbejdstid. Der må påtænkes skæve arbejdstider og rejseaktivitet rundt i Danmark, såvel som weekend– og aftenarbejde kan forekomme.

Ansøgning og samtaler

Send en motiveret ansøgning (max 1 side) og CV i ét samlet dokument til od@od.dk
snarest muligt. I emnefeltet skriver du “Praktikant OD”.
Lad det fremgå af din ansøgning, hvilken praktikstilling du er interesseret i.
Samtaler afholdes løbende enten online eller på vores sekretariat Studiestræde 24, København K.

Mere information?

Læs mere på od.dk, eller ring og hør mere om praktikken:
Kampagneleder Juli på tlf.: 71790928, Sekretariatsleder Signe på tlf.: 21869729
Du kan også skrive til os på od@od.dk