Operation Dagsværk søger IT-projektleder

Operation Dagsværk søger en dygtig IT-kyndig projektleder. Du skal både kunne være projektleder samt lidt af en IT-blæksprutte og kunne arbejde sammen med både ansatte, frivillige og samarbejdspartnere i en lille ungdomsorganisation med et højt energiniveau og blandede IT-behov.

Operation Dagsværk er en landsdækkende ungdomsorganisation. Hvert år laver frivillige på vores sekretariat en kampagne omkring et udviklingsprojekt et sted i verden. Kampagnen udrulles herefter på ungdomsuddannelser i hele landet og hver november giver tusindvis af unge en dag af deres undervisning for i stedet at arbejde og donere deres løn så unge andre steder i verden kan få en uddannelse. Alt dette kræver et større IT-set up og det er her vi har brug for dig.

Både vores hjemmeside, jobbank og tilmeldingssystem bliver hostet af en ekstern samarbejdspartner. Dog kræver det lidt vedligeholdelse fra din side. Dette for eksempel ift. at være web-master på hjemmesiden, håndtere brugerrettigheder, masseudsende mails, og kommunikere med den eksterne samarbejdspartnere om udvikling, drift og fejlrettelser.  

Derudover vil din stilling kræve, at du skal være IT-projektleder på to projekter. Vi står nemlig overfor at skulle have lavet et nyt medlemssystem, hvor vi kan registrere vores medlemsskoler og deres elever. Derudover skal vi have lavet et nyt valgsystem så eleverne kan deltage i afstemninger om, hvilke projekt de vil arbejde for året efter. Du skal derfor kunne sætte dig ind i, hvilke behov Operation Dagsværk har ift. disse to projekter og formidle det videre til vores eksterne samarbejdspartner.

Vi er generelt i gang med en IT-oprydning, hvor vi prøver at gøre vores systemer mere tilgængelige og brugervenlige – og vores arbejdsgange mere gennemskuelige. Vi forventer, at du kan bidrage til den proces og selv være med til at definere hvilke processer, der skal sættes i gang. 

Herudover skal du kunne yde IT-support til vores ansatte og frivillige på flere områder. Du skal sørge for at oprette nye mails og mailgrupper, opsætte computere og telefoner, give adgang til systemer og lign. Det er vigtigt at du både kan arbejde selvstændigt, sammen med eksterne samarbejdspartnere og sammen med folk, der ikke har den samme IT-faglige viden som dig. 

Det er en klar fordel, hvis du har kendskab til arbejdet i en mindre organisation eller NGO, og kan sætte dig ind i vores behov.

Vi tilbyder

Stillingen på 8-10 timer til studenterløn.Tiltrædelse snarest muligt

Du kommer du til at indgå i Operation Dagsværks sekretariat som består af 7 andre ansatte og 10 fuldtidsfrivillige. 

Operation Dagsværk er en ungdomsforening baseret på frivillig arbejdskraft, hvilket sekretariatet bærer præg af. Der er tale om et ungt og til tider hektisk arbejdsmiljø. Der kan således opstå spidsbelastninger op til deadlines såsom Dagsværkdag, Stormødet og Projektvalg, som kan afspadseres senere i perioden. 

Du kan læse mere om Operation Dagsværk på www.od.dk. Du er også meget velkommen til at ringe og høre nærmere om stillingen. Kontakt da sekretariatsleder Signe Vahlun på mail: signe@od.dk eller tlf: 21 86 97 29.

Ansøgningsfrist: 20. november kl. 23.59

Ansøgning og CV sendes til job@od.dk.

Der vil blive afholdt samtaler tirsdag 22. november